Wonen zonder beperking

Brunsvelt is een woonlocatie in Deventer. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Als je wilt, eten we samen in een van de gemeenschappelijke ruimtes. Maar je kunt ook in je eigen appartement eten. Overdag gaan de meesten naar de dagbesteding. Of naar de werkvoorziening. Iedereen is wel met iets bezig.

's Avonds praten we over wat je hebt meegemaakt op het werk. Dan zitten we in de gemeenschappelijke woonkamer en praten we met elkaar, drinken koffie en kijken televisie of doen een spelletje.

Indeling gemeenschappelijk deel

Op etage 1 t/m 4 bevindt zich een gezamenlijke woonkamer.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Onze appartementen zijn best groot. Ieder heeft een eigen woonkamer, slaapkamer, een badkamer met douche en toilet.

Situering in wijk

Het Brunsvelt ligt vlak bij de Scheg. Dat is een sport- en recreatiecentrum. Het treinstation is ook dichtbij. Wie wil kan naar een speciale kerkdienst. Samen met de begeleiding gaan we wandelen. Of met onze eigen bus een ritje maken.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De cliënten van etage 0 t/m 3 ontvangen zowel begeleiding als verzorging. Het niveau van de cliënten ligt relatief laag. Op deze woonlagen zijn ’s avonds in totaal 2 begeleiders aanwezig, één daarvan blijft overnachten. Op de 4e etage wonen cliënten met een andere zorgvraag. Hier is geen sprake van verzorging, maar alleen van begeleiding. Hier is elke dag een begeleider aanwezig in totaal 5 uur. ’s Nachts kunnen deze cliënten een beroep doen op de slaapdienst van overige etages.

Aantal bewoners

21

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Afhankelijk van de vraag worden de cliënten ondersteund.

In de locatie wordt gewerkt met 2 teams. Op de 4e etage staat een team van 3 personen.

De cliënten vallen onder de categorie “ouderwordend”. Hierdoor wordt er van medewerkers meer gevraagd dat alleen begeleiden.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.