Wonen zonder beperking

Buiksloterham

Terug naar overzicht

Buiksloterham is een woonlocatie voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). In een nieuwe, hippe woonwijk in Amsterdam Noord worden begin 2020 drie woontorens opgeleverd. Je woont zelfstandig in je eigen appartement in één van de drie woontorens.

Woning

Soort woning

Appartement, Studio

Omschrijving

Je kunt hier zelfstandig 'begeleid circulair' wonen in Amsterdam Noord, zelfstandig wonen in een nieuw appartement in een nieuwe hippe wijk in Amsterdam-Noord!

Indeling gemeenschappelijk deel

Onderin de torens zijn drie centrale ruimtes, voor Philadelphia. Hier komt onder andere een Wasbar en een Buurtschuur. De derde ruimte laten we nog leeg: heb jij een goed idee wat we daar kunnen doen?

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Je hebt bij Buiksloterham je eigen appartement met woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. De appartement zijn verdeeld over de woontoren.

Situering in wijk

De locatie staat in een hippe nieuwe woonwijk in Amsterdam

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychiatrische beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Buiksloterham is bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) die zo zelfstandig mogelijk willen wonen.

Aantal bewoners

0

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Begeleiding, jouw eigen coach, komt langs op afspraak. Dit kan overdag zijn en/of ’s avonds. Als je 's nachts een begeleider wilt spreken, bel je met DigiContact. Daarnaast is er vast ook wel een aardige buurman of buurvrouw die je kan helpen. Je kijkt samen met je coach hoe je dit het best kunt regelen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.