Wonen zonder beperking

Buntlaan/Driespronglaan

Terug naar overzicht

Je woont hier helemaal zelfstandig. In je eigen appartement. Je krijgt begeleiding in je woning. Sommige bewoners krijgen hulp bij het organiseren van het huishouden. En bij het verzorgen van het lichaam. Andere krijgen vooral hulp bij het structureren van de dag en de omgang met anderen.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Er zijn acht appartementen verspreid in drie eengezinswoningen. Iedereen heeft zijn eigen douche en wc. Een aantal appartementen heeft ook nog een aparte slaapkamer. Er is, behalve de tuin, geen gemeenschappelijke ruimte. Dat hoeft ook niet. We leven namelijk gewoon ons eigen leven. We hebben weinig behoefte om dingen met elkaar te doen. Natuurlijk heeft iedereen ’s avonds en in het weekend wel zijn eigen activiteiten.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is, behalve de tuin, geen gemeenschappelijke ruimte. Dat hoeft ook niet. We leven namelijk gewoon ons eigen leven. We hebben weinig behoefte om dingen met elkaar te doen. Natuurlijk heeft iedereen ’s avonds en in het weekend wel zijn eigen activiteiten.

Er is wel een steunpunt, hier wordt gekookt voor degene die dat niet zelf kunnen. Clienten eten op hun eigen appartement.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedereen heeft zijn eigen douche en wc. Een aantal appartementen heeft ook nog een aparte slaapkamer.

Situering in wijk

We wonen aan de rand van het gezellige Maarn. En toch zijn de winkels en het treinstation niet ver weg.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Je woont hier helemaal zelfstandig. In je eigen appartement. Je krijgt begeleiding in je woning. Sommige bewoners krijgen hulp bij het organiseren van het huishouden. En bij het verzorgen van het lichaam. Andere krijgen vooral hulp bij het structureren van de dag en de omgang met anderen. De begeleiding die je krijgt, is dus op maat.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Je hebt te maken met vaste begeleiders. Die zijn betrokken en professioneel. Ze proberen jou het beste uit jezelf te laten halen. De begeleiders zijn er als je thuiskomt van het werk of de dagbesteding. In het weekend zijn de begeleiders er de hele dag.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.