Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Kameraanbod BurgerCoaching in het centrum van 's-Hertogenbosch

Terug naar overzicht

Kom je wonen bij ons dan betekent dat je gemotiveerd bent om te leren en te groeien. Zodat je binnen 1,5 tot 2 jaar op jezelf kunt wonen. Dit doen we met een klein vast team die er elke dag voor je zijn.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Modern groot appartement nabij het centrum en station van 's-Hertogenbosch. Je hebt je eigen gemeubileerde ruime kamer waarbij je de keuken, badkamer en woonkamer deelt met 2 personen. Er is een groot dakterras aanwezig.

Indeling gemeenschappelijk deel

Keuken, badkamer, groot dakterras en woonkamer.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

1ste verdieping woonkamer en keuken

2de verdieping: kamers

Situering in wijk

vlakbij een winkelcentrum, 10 min. van de stad en het station.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Ben jij 18 jaar of ouder, heb jij behoefte aan woonbegeleiding en wil je werken aan je zelfstandigheid? Dan kun je bij BurgerCoaching begeleid wonen. Hiervoor heb je een WMO indicatie voor wonen of een WLZ-indicatie nodig.

Je krijgt in het appartement individuele- en groepsbegeleiding. Je deelt het appartement met 2 andere personen. Je hebt zelf een eigen gemeubileerde kamer.

​Kom je wonen bij ons dan betekent dit dat je wil werken aan alle levensgebieden. Wij houden van aanpakken maar hebben jou hierbij nodig. Samen met je vaste begeleider maak je een plan van aanpak voor de komende tijd en heb je elke week een mentorgesprek. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen met je medebewoners en begeleiding activiteiten te doen zoals samen sporten, koken, wandelen en kun je ook meedoen met de bokslessen van onze sportbegeleider.

In ons bedrijf werken ervaren mensen met de juiste diploma's in de zorg. Wij staan voor laagdrempelige zorg met een grote dosis humor, maar zijn ook serieus wanneer dit nodig is. Jij als persoon staat bij ons centraal en de begeleiding is er om naast je te staan waar nodig, maar stelt zich niet autoritair op.

Vanaf september 2022 komen er twee plekken vrij.

Aantal bewoners

3

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen

OmschrijvingMiddag- avonddienst: 13:00 - 21:00 uur


Buiten deze diensten is er een 24 uurs bereikbaarheidsdienst aanwezig.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.