Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Cavent Numansdorp

Terug naar overzicht

Cavent Numansdorp ligt in een rustige woonwijk en bestaat uit twee huizenblokken met 19 appartementen en 4 studio’s, verdeeld over twee verdiepingen. Het is een thuis voor 23 cliënten, vanaf 18 jaar. Er zijn twee gemeenschappelijke ruimtes en een tuin.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Cavent Numansdorp bestaat uit twee blokken met appartementen en 4 studio's, midden in een wijk en is aan de buitenkant niet herkenbaar als zorginstelling. Alle appartementen hebben een eigen keukenblok en badkamer. Tussen de blokken in de Kwartelstraat en Patrijslaan staan het Cavent Nest. Dit is een multifunctionele ruimte met keuken waar zowel bewoners van Cavent als buurtbewoners gebruik van kunnen maken.

De locatie ligt op loopafstand van winkels, huisarts, sportgelegenheden, kerken en het openbaar vervoer.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gezamenlijke woonkamer waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten voor een praatje, kopje koffie en/of een spelletje.

In het Cavent Nest is de keuken en kan gezamenlijk gegeten worden.

Er is een gezamenlijke tuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Twee blokken eengezinswoningen waarbinnen de appartementen zowel op de begane grond als op de 1e verdieping zijn gesitueerd.

Situering in wijk

Cavent Numansdorp ligt in een gezellige buurt in Numansdorp. Op 10 minuten loopafstand is een gezellig winkelcentrum met oa. supermarkt, bakker, restaurantjes en kledingwinkels.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De bewoners hebben de leeftijd van 18 en ouder. Er wonen voornamelijk oudere bewoners. Zij hebben Wlz VG 3, 4, 5, 6 of een GGZ C indicatie.

Aantal bewoners

22

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Op basis van ZZP VG 3, 4, 5, 6, of een GGZ C indicatie.

Bewoners van Cavent Numansdorp hebben allemaal een clientplan waarin doelen beschreven staan waar zij aan willen werken en met wie. Dit kunnen begeleiders van Cavent zijn maar ook mensen uit het netwerk kunnen een rol hebben in het behalen van de doelen.
Iedereen krijgt zorg en ondersteuning naar behoefte.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.