Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Beschermd Wonen-Daalzicht 3

Terug naar overzicht

Daalzicht 3 is een woonvorm met 2 x 6 appartementen (6 x begane grond en 6 x 1e etage). De woning ligt aan de rand van het Daelzicht terrein.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning is gelegen aan de rand van het dorp en bestaat uit 2 woongroepen. Cliënten kunnen gebruik maken van diverse faciliteiten in de nabijheid van of op het terrein, zoals een zwembad, een manege waar je huifbed kunt rijden, een belevingsbos. Het centrum van het dorp ligt op loopafstand.

Indeling gemeenschappelijk deel

Iedere woongroep heeft een woonkamer, keuken, een tuin met terras.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elk appartement is voorzien van een slaapkamer en zit/woongedeelte met een keukenblok (zonder apparatuur) en een badkamer.

Situering in wijk

De woning ligt aan de rand van van het dorp en het terrein van Daelzicht.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychiatrische beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Daalzicht 3 is een woongroep waarbij de individuen centraal staan en er ruimte voor ieder zijn/haar persoonijke hulpvraag / ontwikkeling / levensfase. Binnen de woongroep is kennis over autisme in combinatie met verstandelijke beperking.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld, Intensief

Omschrijving

Binnen de persoonlijk gestelde kaders kunnen cliënten eigen keuzes maken. Kaders komen voort uit het begeleidingsplan en de behoefte en de ervaring die met de ziekte, beperkingen en zorgvraag samen hangen. Er zijn korte lijnen met de gedragsdeskundige waardoor problematieken mogelijk vroegtijdig gesignaleerd en begeleid kunnen worden.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.