Wonen zonder beperking

Dampkring is een woonlocatie in Heerhugowaard. Bij Dampkring wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Je woont hier zelfstandig in je eigen appartement.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Bij Dampkring wonen we met acht bewoners. Je hebt een eigen appartement met woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Vanuit de locatie hebben we een prachtig uitzicht op het water. In de zomer zie je daar boten en surfers.
Het avondeten doe je in je eigen appartement. We zijn allemaal namelijk heel zelfstandig. Natuurlijk staat er altijd een begeleider voor je klaar om te helpen.

Indeling gemeenschappelijk deel

We hebben ook een gemeenschappelijke ruimte. Daar ontmoet je begeleiders en andere bewoners. De koffie staat voor je klaar. Je kan er even je verhaal kwijt. Gezellig kletsen met anderen. Of een spelletje spelen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

woonkamer met kitchentte en aparte slaapkamer en badkamer.

Situering in wijk

Vanuit de locatie hebben we een prachtig uitzicht op het water. In de zomer zie je daar boten en surfers.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke beperking

Omschrijving

Dampkring is een woonlocatie in Heerhugowaard. Bij Dampkring wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Bij Dampkring wonen we met acht bewoners. Je hebt een eigen appartement met woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.