Wonen zonder beperking

Philadelphia is een landelijke organisatie en ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De woning is gesitueerd in een rustige wijk, naast een mooi park en hertenkamp. De Enk bestaat uit drie woonlagen en heeft een lift.

Indeling gemeenschappelijk deel

In het huis zijn beneden twee grote woonkamers en een open keuken. Buiten is een gezamenlijk ruim terras. Op elke verdieping zitten twee badkamers met toilet. Er is een hoog-laag bad en bad met tillift.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elk appartement heeft een ruime zit-slaapkamer. Op de kamer is een wastafel. De kamers hebben grote ramen waar vaak de zon op staat met electrische zonwering

Situering in wijk

In een rustige bestaande wijk, naast een mooi park met hertenkamp.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Philadelphia is een landelijke organisatie en ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen. Wij hechten veel waarde aan de mening van cliënten, ouders/ belangenbehartigers en medewerkers. Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Onze zorg voor cliënten is altijd maatwerk. Onze cliënten hebben soms ook naast hun verstandelijke beperking een visuele-, auditieve-of lichamelijke beperking. Ook komen geriatrische problematiek, aandoening uit het autisme-spectrum, epilepsie of gedragsproblematiek naast de verstandelijke beperking voor.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen, Op basis van ZZP's

Omschrijving

De Enk is bedoeld voor bewoners die wat meer ondersteuning nodig hebben.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.