Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

De Gritmûne

Terug naar overzicht

Op locatie Gritmûne wonen 25 volwassen cliënten met een licht verstandelijke beperking die allemaal in enige mate afhankelijk zijn van zorg, ondersteuning, begeleiding of bescherming.

Woning

Omschrijving

Op locatie Gritmûne wonen 25 volwassen cliënten met een licht verstandelijke beperking die allemaal in enige mate afhankelijk zijn van zorg, ondersteuning, begeleiding of bescherming. In een deel van de locatie wonen 6 cliënten in een groep. Zij hebben allemaal een eigen studio of appartement en delen een gezamenlijke huiskamer. Daarnaast wonen 19 cliënten zelfstandig in een eigen appartement die aan de locatie vastzit.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Ligging in de woonwijk - Verschillende opties voor werk- en dagbesteding in de nabije omgeving

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Geschikt voor cliënten met ZZP:

  • 3
  • 4
  • 6

Aantal bewoners

25

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De cliënten worden begeleid door een team van vaste medewerkers. Volgens afspraak krijgen de cliënten een- of meerdere begeleidingsmomenten per dag en/ of per week. Dit begeleidingsmoment vindt plaats in de studio- of appartement van de cliënt.

De cliënten op de groep hebben meer ondersteuning nodig. Er is 24 uur per dag een begeleider in de nabijheid waar zij een beroep op kunnen doen. Bij urgente zaken buiten de afgesproken begeleidingsmomenten kunnen de cliënten die zelfstandig wonen ook een beroep op deze begeleider doen.

Op de locatie is een steunpunt. Het steunpunt is dagelijks geopend op vaste tijdstippen. Cliënten van Alliade kunnen hiervan gebruik te maken, met als doel het tegengaan van eenzaamheid, het beantwoorden van (extra) begeleidingsvragen en het bieden van gezelligheid en activiteiten.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.