Wonen zonder beperking

De Haar is een woonvoorziening van Philadelphia waar 11 mannen en vrouwen met een (licht) verstandelijke beperking wonen en die begeleiding nodig hebben bij de dagelijkse dingen, zoals b.v. eten en aankleden. Deze woonvoorziening is een woonvorm met een christelijke signatuur (Hervormde Bond).

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De Haar is een woonvoorziening van Philadelphia waar 11 mannen en vrouwen met een (licht) verstandelijke beperking wonen en die begeleiding nodig hebben bij de dagelijkse dingen, zoals b.v. eten en aankleden. Deze woonvoorziening is gevestigd op de Haar in Huizen en is een woonvorm met een christelijke signatuur (Hervormde Bond). De Bijbel staat centraal en op de zondag gaan de bewoners met z`n allen naar de kerk.

Indeling gemeenschappelijk deel

Iedere bewoner heeft zijn/haar eigen zit -slaapkamer met gezamenlijk gebruik van douches en toilet. Het gebouwencomplex bestaat uit twee huiskamers waar het groepsleven zich afspeelt.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere bewoner heeft zijn/haar eigen zit -slaapkamer met gezamenlijk gebruik van douches en toilet.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Lichamelijke beperking, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De Haar is een woonvoorziening van Philadelphia waar 11 mannen en vrouwen met een (licht) verstandelijke beperking wonen en die begeleiding nodig hebben bij de dagelijkse dingen, zoals b.v. eten en aankleden. Deze woonvoorziening is gevestigd op de Haar in Huizen en is een woonvorm met een christelijke signatuur (Hervormde Bond). De Bijbel staat centraal en op de zondag gaan de bewoners met z`n allen naar de kerk. Iedere bewoner heeft zijn/haar eigen zit -slaapkamer met gezamenlijk gebruik van douches en toilet. Het gebouwencomplex bestaat uit twee huiskamers waar het groepsleven zich afspeelt. Overdag gaat men naar de dagbesteding in de buurt. In de avond zijn we thuis of gaan naar clubje of activiteit. Er is begeleiding aanwezig als de bewoners thuis zijn. Verder komen er vrijwilligers die leuke activiteiten ondernemen zoals koken. Omdat een huisgenoot is verhuisd, zijn we op zoek naar iemand die zich bij ons thuis zou kunnen voelen.

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Er is begeleiding aanwezig als de bewoners thuis zijn. Verder komen er vrijwilligers die leuke activiteiten ondernemen zoals koken.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.