Wonen zonder beperking

De Haven is een woonlocatie in Nieuw Lekkerland. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De Haven heeft 21 appartementen.

Woning

Omschrijving

Op de begane grond zijn de bewoners wat minder zelfstandig. Er is ook een mogelijkheid om met een lichamelijk beperking er te wonen (rolstoel gebonden)
Op de eerste verdieping is zorg en wonen, met kennis van autisme
Op de tweede verdieping wonen mensen die wat zelfstandiger zijn. Er is mogelijkheid ook om door te stromen van de eerste naar de tweede verdieping.

Indeling gemeenschappelijk deel

Iedere verdieping heeft een gezellige gemeenschappelijke ruimte. Daar kun je samen eten en je verhaal kwijt.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedereen heeft een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keukentje.

Situering in wijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk en ligt binnen 1 km afstand van een centrum, een zorgcentrum, een zwembad, een sportaccommodatie, winkels, het openbaar vervoer en een bibliotheek.

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Bij De Haven wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Aantal bewoners

21

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

We proberen jou zo zelfstandig mogelijk te laten leven. Sommige bewoners vullen hun eigen dag. Voor andere bieden we juist veel structuur. Daarvoor gebruiken we dagprogramma’s met pictogrammen. De begeleiders kijken goed naar wat je kunt en nog wilt leren. We werken veel samen met de vrijwilligers van de kerken. Die doen graag leuke dingen met je.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.