Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

DE KRACHT VAN ONS ZORGHUIS

Terug naar overzicht

Een écht warm thuis 24-uurs zorg & begeleiding Zorg op maat Zinvolle dagbesteding

Woning

Omschrijving

Gezamenlijke grote huiselijke woonkamer met centrale toiletten en doucheruimten. Op de benedenverdieping zijn er een drietal kamers en op de 1e verdieping een zevental kamers. De verschillende 10 kamers zijn tussen de 10 en 20 m2 oppervlakte.

Indeling gemeenschappelijk deel

De grote woonkamer met keuken is op de begane grond met receptie en wasruimte.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

Centraal gelegen op 50 meter van de waterbus en met op 100 meter het winkelcentrum de Kerkbuurt. Het zorghuis is eenvoudig te bereiken via de rijksweg A15 op slechts 200 meter afstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Overig

Omschrijving

Vaste bewoners van ons Zorghuis Echte aandacht, warme zorg en een huiselijk gevoel, dat willen wij onze bewoners te allen tijde bieden. Om dit waar te kunnen maken is er ruimte voor maximaal tien bewoners in Zorghuis Alblasserwaard. Ons Zorghuis is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen die: Minimaal 18 jaar oud zijn; Een lichte tot matige verstandelijke en/of fysieke beperking of bijvoorbeeld een ASS hebben; Aangewezen zijn op 24-uurs zorg en ondersteuning; Een geldige CIZ- of WLZ/WMO indicatie hebben, vanaf VG/LG3 tot en met VG/LG 7 (uitzonderingen in overleg); Profijt hebben van het wonen in een woongroep. Mensen met ernstige gedragsproblemen, een verslaving en/of ernstig seksueel overschrijdend gedrag kunnen we vanwege de open en deels groepsgerichte structuur géén woon,- en dagbestedingsplek bieden.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Intensief

Behandeling

Intensief

Omschrijving

Het begeleidingsteam is 24/7 aanwezig en zijn allemaal gekwalificeerd.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.