Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

De Langeweg 14 (appartementen)

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Appartementencomplex De Langeweg 14 bevindt zich op enige afstand van het centrum en het treinstation van Zevenbergen. Het appartementencomplex is gelegen naast een dagbestedingslocatie van Zuidwester, Zorgboerderij De Zwanenhoeve en wordt bewoond door zes cliënten van Zuidwester. Begeleiding en ondersteuning richt zich op de specifieke vragen van de individuele cliënt.Cliënten wonen aan De Langeweg 14 op basis van hun persoonsgebonden budget. Ieder appartement heeft een oppervlak van ongeveer 70 vierkante meter. Naast de zes appartementen beschikt Zuidwester over een grote gemeenschappelijke woonkeuken met mogelijkheden om (gezamenlijk) te eten en te recreëren. Op momenten dat begeleiding niet aanwezig is, onder andere in de nachtsituatie, kunnen cliënten een beroep doen op de begeleiding die aanwezig is in de even verderop gelegen groepswoning van Zuidwester aan De Langeweg 16. Het wonen in een appartement aan De Langeweg heeft als doel om zo zelfstandig mogelijk aan de samenleving deel te nemen op de gebieden wonen, werk en vrije tijd. Van belang hierbij zijn de mogelijkheden van de individuele cliënt om het sociale netwerk te vergroten, waarbij rekening wordt gehouden met eventuele beperkingen van die cliënt.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.