Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Op De Oever 14 wonen volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Sommigen hebben ook psychiatrische problemen.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

De Oever bestaat uit twee huizenblokken in Ypenburg. Het eigen appartement bestaat uit een woon-slaapkamer, douche/toilet en een keukenblok. Zes appartementen hebben een aparte slaapkamer. Er is een gemeenschappelijke huiskamer en een ruime voor- en achtertuin. Bij het groepswonen heeft iedereen een ruime slaapruimte met eigen sanitair. Er is een gezamelijke ruimte voor ontspanning en waar gegeten kan worden.

Indeling gemeenschappelijk deel

In een eigen appartement leer je zo zelfstandig mogelijk te leven. In de gemeenschappelijke ruimte ontmoet je op vaste momenten andere cliënten en begeleiding.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

In een rustige straat. Vlakbij recreatiegebied Delftse Hout

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Sommigen hebben ook psychiatrische problemen

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

1 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Enige

Omschrijving

Je kunt een beroep doen op de begeleiding op het moment dat dit nodig is. Bij het groepswonen op de eerste verdieping is 24uurs-begeleiding aanwezig. De begeleiding ondersteunt aan de hand van individuele zorg- en begeleidingsvragen. Iedereen heeft een eigen ruime slaapkamer en sanitair, Er wordt gezamenlijk gegeten. Op Oeverwallaan 24/26 woont een groep jongeren die trainen naar meer zelfstandigheid. Iedereen heeft een eigen slaapkamer, maar sanitair wordt gedeeld. Er wordt gezamenlijk gekookt en gegeten. Begeleiding is niet altijd in de directe omgeving. Dit moet je wel aankunnen. Op de gehele setting is een slaapdienst aanwezig.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.