Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

In kliniek De Omswaai worden patiënten ter crisis of voor behandeling opgenomen. In de kliniek is er naast de mogelijkheid tot dagbesteding ook ruimte voor vrijetijdsbesteding.

Woning

Omschrijving

In kliniek De Omswaai worden patiënten ter crisis of voor behandeling opgenomen. In nauw overleg met de betrokkenen van de thuislocatie wordt het behandelplan opgesteld of bijgesteld. Na de crisisopname is ons uiteindelijke doel dat de patiënt weer kan terugkeren naar zijn eigen 'thuis'. De snelheid van dit proces wordt per patiënt beoordeeld. Soms zijn personen gebaat bij een iets langer verblijf, zodat onze specialistische behandeling kan worden vervolgd. Patiënten kunnen op een besloten of open afdeling opgenomen worden. Daarnaast worden er outreachende activiteiten verricht. Overdag kunnen onze patiënten een individueel programma/behandeling afgestemd op de eigen situatie en mogelijkheden volgen. In de kliniek is er naast de mogelijkheid tot dagbesteding ook ruimte voor vrijetijdsbesteding. De kliniek is geschikt voor personen vanaf 16 jaar. Alle slaapkamers beschikken over een eigen inpandige doucheruimte. Er is een gezamenlijke woonkamer.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Geschikt voor cliënten met ZZP 7

Aantal bewoners

16

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.