Wonen zonder beperking

Er wonen acht cliënten op de Roef. Bij De Roef heb je een eigen slaapkamer. De badkamer en het toilet deel je met andere bewoners. Er is ook een gemeenschappelijke woonkamer. Je kan hier eten. Spelletjes doen met andere bewoners. Televisie kijken. Of gewoon lekker kletsen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Het ziet er hier vrolijk, modern en warm uit. Voor de oudere cliënt hebben we veel comfortabele aanpassingen. Alle ruimtes zijn op de begane grond. Zo hebben we een hoog-laagbad, douchestoel, speciaal lichtgebruik en wandgeleiding door de gangen. En we gebruiken ook tilliften, hoog-laag bedden en rolstoelen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

De Roef staat in een rustige omgeving met veel groen. Dichtbij ziekenhuizen, centrum en station.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Lichamelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Er wonen acht cliënten op de Roef. Bij De Roef heb je een eigen slaapkamer. De badkamer en het toilet deel je met andere bewoners. Er is ook een gemeenschappelijke woonkamer. Je kan hier eten. Spelletjes doen met andere bewoners. Televisie kijken. Of gewoon lekker kletsen. Overdag gaan de meeste naar het werk of de dagbesteding. De locatie is geschikt voor de ouder wordende bewoner. De locatie is hier volledig op ingericht. Er is 24 uur per dag begeleiding. De begeleiding is betrokken. En geeft precies de ondersteuning die je nodig hebt als je ouder wordt.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Omschrijving

Cliënten mogen op de Roef tot op hoge leeftijd wonen. Zelfs tot hun levenseinde. Maar je mag geen gevaar zijn voor jezelf en voor anderen. Bewoners zijn tussen 40 en 74 jaar.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.