Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

De Wouden 19

Terug naar overzicht

De Wouden 19 is een dynamische groep, er wordt gewerkt aan doelen op het gebied van wonen, werken, zelfzorg en vrije tijd.

Woning

Omschrijving

De Wouden 19 is een dynamische groep, er wordt gewerkt aan doelen op het gebied van wonen, werken, zelfzorg en vrije tijd. De cliënten hebben begeleiding nodig in hun ritmes en routines in de dag. De begeleiders hebben extra cursussen gevolgd op het gebied van autisme, hechting, controle fysieke weerbaarheid, Prader Willi, borderline en Triple c methodiek. Volgens de Triple-C methodiek wordt zoveel mogelijk gewerkt naar het gewone leven ervaren en ingegaan op de menselijke behoeften. Hierin staan de wensen van cliënten centraal, in overeenstemming met verwanten, het bieden van keuzemogelijkheden, privacy en vrije tijd. Ingegaan wordt op een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie, focus ligt niet op het probleemgedrag maar op een zinvolle invulling van het dagelijkse leven.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Geschikt voor cliënten met ZZP:

  • 6
  • 7

Aantal bewoners

10

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.