Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

De Wouden 2

Terug naar overzicht

De Wouden 2 is een dynamische jongens groep, er wordt gewerkt aan doelen op het gebied van wonen, werken, zelfzorg en vrijetijd. De cliënten hebben begeleiding nodig in hun ritmes en routines in de dag.

Woning

Omschrijving

De Wouden 2 is een dynamische jongens groep, er wordt gewerkt aan doelen op het gebied van wonen, werken, zelfzorg en vrijetijd. De cliënten hebben begeleiding nodig in hun ritmes en routines in de dag. De begeleiders hebben extra cursussen gevolgd op het gebied van autisme, epilepsie, hechting, controle fysieke weerbaarheid en Triple c methodiek. Volgens de Triple-C methodiek wordt zoveel mogelijk gewerkt naar het gewone leven ervaren en ingegaan op de menselijke behoeften. Hierin staan de wensen van cliënten centraal, in overeenstemming met verwanten, het bieden van keuzemogelijkheden, privacy en vrije tijd. Ingegaan wordt op een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie, focus ligt niet op het probleemgedrag maar op een zinvolle invulling van het dagelijkse leven.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Geschikt voor cliënten met ZZP 7

Aantal bewoners

8

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.