Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

De Wouden 22

Terug naar overzicht

De Wouden 22 is een locatie voor cliënten met ‘bijzonder gedrag’. De begeleidings- en behandelmethode Triple-C is de visie van de locatie. Het uitgangspunt hierbij is om in te gaan op de behoeftes van de cliënt en hem/haar zoveel mogelijk het gewone leven te laten ervaren.

Woning

Omschrijving

De Wouden 22 is een locatie voor cliënten met ‘bijzonder gedrag’. De begeleidings- en behandelmethode Triple-C is de visie van de locatie. Het uitgangspunt hierbij is om in te gaan op de behoeftes van de cliënt en hem/haar zoveel mogelijk het gewone leven te laten ervaren. Ingegaan wordt op een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. De focus ligt niet op het probleemgedrag, maar op een zinvolle invulling van het dagelijkse leven en het kunnen en aankunnen daarvan. De cliënten krijgen begeleiding in hun ritmes en routines in de dag. Er wordt daarnaast gewerkt aan doelen op het gebied van wonen, werken, zelfzorg en vrijetijd. Hierin staan de wensen van de cliënten centraal, in overeenstemming met verwanten. We bieden verder keuzemogelijkheden in het dagprogramma, privacy en de vrije tijd. De begeleiders hebben extra cursussen gevolgd op het gebied van autisme, hechting, controle fysieke weerbaarheid en de Triple-C methodiek.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Geschikt voor cliënten met ZZP 7

Aantal bewoners

5

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.