Wonen zonder beperking

De Zijde is een plek in het dorp Boskoop waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen wonen. Er zijn dertien cliënten van 20 tot 50 jaar. Iedereen krijgt de hulp die hij nodig heeft maar alles wat je zelf kunt, doe je ook zelf.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Eigen appartement van ruim 40m2 met een slaapkamer, woonkamer, keukenblok, douche en toilet. Er is een inpandige voordeur en lift.

Indeling gemeenschappelijk deel

1 gemeenschappelijke huiskamer met 6 cliënten en 1 gemeenschappelijke huiskamer met 7 cliënten. Er is een groot terras en kleine tuin aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Eigen appartement van 40 m2 met een slaapkamer, woonkamer, keukenblok, douche en toilet.

Situering in wijk

In woonwijk.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De Zijde is een plek in het dorp Boskoop waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen wonen. Er zijn dertien cliënten van 20 tot 50 jaar. Iedereen krijgt de hulp die hij nodig heeft maar alles wat je zelf kunt, doe je ook zelf. Overdag gaat iedereen aan het werk of naar de dagbesteding. 's Nachts is er een slaapwacht aanwezig. We kunnen goed opschieten met de mensen in de wijk.

Aantal bewoners

13

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Enige

Omschrijving

De Zijde is een plek in het dorp Boskoop waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen wonen. Er zijn dertien cliënten van 20 tot 50 jaar. Iedereen krijgt de hulp die hij nodig heeft maar alles wat je zelf kunt, doe je ook zelf. Er is 24 uurs begeleiding maar niet altijd in de directe nabijheid.
Voor de locatie is een gedragsdeskundige beschikbaar (indien indicatie dit mogelijk maakt).

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.