Wonen zonder beperking

De Zonnestraal

Terug naar overzicht

In de zonnestraal is het mooi wonen. De meeste bewoners zijn in 2007 vanuit huis in de Zonnestraal komen wonen. Bewoners wonen redelijk zelfstandig in hun eigen appartement. daarnaast heb je ook met een groep te maken. Er zijn 12 bewoners verdeeld over 3 groepen.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De Zonnestraal is een riante locatie in een rustige woonwijk. De winkels, bibliotheek, manege en zwembad zijn niet ver. Er is een tuin en een dakterras. In de zomer eten we vaak buiten. Er is ook een schuur voor je fiets. En als je in een rolstoel zit, kun je met de lift naar boven. We doen ook veel aan het geloof.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Epilepsie, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke beperking

Omschrijving

In de zonnestraal is het mooi wonen. De meeste bewoners zijn in 2007 vanuit huis in de Zonnestraal komen wonen. Bewoners wonen redelijk zelfstandig in hun eigen appartement. daarnaast heb je ook met een groep te maken. Er zijn 12 bewoners verdeeld over 3 groepen. Iedere groep heeft een eigen huiskamer. Na het werk of dagbesteding kun je daar samen koken en eten. Natuurlijk kun je dan ook verhaal kwijt.
In de gezamenlijke huiskamer kun je ook computeren. In het weekend kun je lekker uitwaaien op de fiets of tijdens een wandeling. Soms ga je naar de manage. Daar rijdt een medebewoner paard en je kunt ook de Activo Band muziek maken. Bewoners kunnen in het huiskameroverleg overal over meepraten. De ouders en belangenbehartigers hebben inspraak via de familieraad.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.