Wonen zonder beperking

De Zorgtafel, Woning Volkerakstraat in Middelburg

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Woning 1, Volkerakstraat Middelburg

7 slaapkamers + 1 voor de 24-uurs dienst
4 badkamers
2 gemeenschappelijke ruimtes
2 keukens
2 eetruimtes
Wasruimte
Grote tuin
Schuur

Indeling gemeenschappelijk deel

Grote woonkamers met een zit gedeelte met televisie, radio en game consoles
Grote eettafel waar de bewoners samen eten
Keuken waar samen gekookt kan worden

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Slaapkamer met een bed en een kledingkast. Ook is ruimte voor een bankje of een grote stoel.

Situering in wijk

Midden in woonwijk

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke beperking

Omschrijving

De Zorgtafel is een organisatie die zich richt op jong volwassenen met een Verstandelijke Beperking (VB) en cliënten met een GGZ-achtergrond met langdurige behoefte aan zorg (WLZ). Wanneer je onder deze wetgeving valt, ben je in bezit van een geldige CIZ indicatie. De Zorgtafel werkt volgens het methodisch kader Life Wise (https://lifewiselvb.nl).

Kerntaak van De Zorgtafel is het bundelen van kennis, ervaring en betrokkenheid van derden. Zodat cliënten met ernstige gedrags en/of psychiatrische stoornissen, die zijn veroorzaakt en in stand zijn gehouden door diverse factoren in het verleden, op een prettige manier kunnen deelnemen aan de samenleving.

Open plaatsen

1 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Zeer intensief

Verzorging

Zeer intensief

Behandeling

Zeer intensief

Omschrijving

De Zorgtafel biedt zorg aan (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychische problemen. Dit doen wij in het kader van begeleid wonen. Dit betekent dat wanneer jij bij ons in zorg zit, je komt te wonen in een van onze veilige en huiselijke woningen, waar 24 uur per dag iemand aanwezig is en waar je 24 uur per dag op iemand kan terugvallen. In deze woning wordt ook de zorg geleverd.

Deze zorg bestaat uit begeleiding in verschillende levensdomeinen, zoals wonen, dag-invulling, vrije tijd, sport, financiën en vrienden/familie. Op elke woning werken betrokken medewerkers met ervaring in het werken met personen met beperking of gedragsproblemen. Je krijgt een eigen kamer en een vaste persoonlijke begeleider. Samen met deze persoonlijke begeleider wordt er gekeken naar jouw specifieke zorgbehoeftes en je situatie en mogelijkheden. Van hieruit wordt er een plan opgesteld voor de toekomst. Dit plan zal met regelmaat geëvalueerd en besproken worden met de betrokken personen om jou heen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.