Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

De Zorgtafel, woning Torenstraat in Serooskerke

Terug naar overzicht
Logo De Zorgtafel

De Zorgtafel geeft mensen een duwtje in de rug die door een samenloop van omstandigheden of een beperking zo zijn vastgelopen dat een zelfstandig leven in de samenleving nu even niet lukt. Een kleinschalig wooninitiatief waar de bewoners zichzelf kunnen zijn en kunnen werken aan hun toekomstplannen.

Woning

Omschrijving

Karakteristiek, vrijstaande woning in het rustige dorp Serooskerke.

Indeling als volgt:
Entree, portaal met brievenbus en meterkast, gang met bergkast, toilet met fonteintje, provisiekast en toegang tot de kelder. Aan de voorzijde een ruime kamer met keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de begane grond zijn er drie ruime slaapkamers te vinden. Daarnaast een grote badkamer met douche, bad, wastafel, toilet en aansluiting voor de wasmachine en droger.

Eerste verdieping:
Overloop
Badkamer met douche, toilet en wastafel. Aan de achterzijde gelegen ruime slaapkamer met flinke berging en keukenblok, aan de voorzijde nog 2 slaapkamers waarvan één met keukenblok.

De achtertuin is gelegen op het noordoosten, er is een houten berging aanwezig.
Aan de voorzijde is er voldoende ruimte om op eigen terrein te parkeren.

Indeling gemeenschappelijk deel

In de grote woonkeuken is de gemeenschappelijke ruimte. Hier wordt samen gegeten en is er ruimte voor ontspanning

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Op de begane grond zijn er drie ruime slaapkamers met een bed, een kast en een koelkast. Op de begane grond bevind zich een grote badkamer met bad, douche en toilet. ook het washok bevind zich op de begane grond.
Op de 1e verdieping zijn er meerdere slaapkamers waar een bed, een kast en een koelkast in staan. 1 slaapkamer heeft een eigen keukenblok op deze verdieping.
Op de 1e verdieping is er een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Situering in wijk

De woning bevind zich in het dorp.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke beperking

Omschrijving

De Zorgtafel is een organisatie die zich richt op (jong) volwassenen met een (licht) Verstandelijke Beperking en cliënten met een GGZ-achtergrond met langdurige behoefte aan zorg (WLZ) en cliënten die ondersteuning nodig hebben via de WMO. Wanneer je onder deze wetgeving valt, ben je in bezit van een geldige (CIZ) indicatie. De Zorgtafel werkt volgens het methodisch kader LifeWise (https://lifewiselvb.nl).

Kerntaak van De Zorgtafel is het bundelen van kennis, ervaring en betrokkenheid van derden. Zodat cliënten met ernstige gedrags- en/of psychiatrische stoornissen, die zijn veroorzaakt en in stand zijn gehouden door diverse factoren in het verleden, op een prettige manier kunnen deelnemen aan de samenleving.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Verzorging

Zeer intensief

Behandeling

Zeer intensief

Omschrijving

De Zorgtafel biedt zorg aan (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychische problemen. Dit doen wij in het kader van begeleid wonen. Dit betekent dat wanneer jij bij ons in zorg zit, je komt te wonen in een van onze veilige en huiselijke woningen, waar 24 uur per dag iemand aanwezig is en waar je 24 uur per dag op iemand kan terugvallen. In deze woning wordt ook de zorg geleverd.

Deze zorg bestaat uit begeleiding in verschillende levensdomeinen, zoals wonen, dag-invulling, vrije tijd, sport, financiën en vrienden/familie. Op elke woning werken betrokken medewerkers met ervaring in het werken met personen met beperking of gedragsproblemen. Je krijgt een eigen kamer en een vaste persoonlijke begeleider. Samen met deze persoonlijke begeleider wordt er gekeken naar jouw specifieke zorgbehoeftes en je situatie en mogelijkheden. Van hieruit wordt er een plan opgesteld voor de toekomst. Dit plan zal met regelmaat geëvalueerd en besproken worden met de betrokken personen om jou heen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.