Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Delta Boulevard 60

Terug naar overzicht

Deltaboulevard 60 is een woning waar mensen wonen en begeleid worden met een verstandelijke beperking en gedragproblematiek. Het ontwikkelingsniveau van de cliënten is matig tot ernstig verstandelijk gehandicapt.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning maakt deel uit van Hernesseroord, een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze besloten woning heeft een afgesloten ruime tuin. Het middenplein (prieel), aan de voorkant van de woning, is een verzamelpunt. De woning kent in verband met het berekend zijn op cliënten met gedragsproblemen enkele aanpassingen. Zo zijn de deuren en deurposten extra sterk, is het glas moeilijk te breken en kunnen de kamers door de groepsleiding, wanneer de situatie hier om vraagt, op slot worden gedaan.

Indeling gemeenschappelijk deel

- Huiskamer - Keuken - Bijkeuken

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Op de begane grond bevindt zich de huiskamer, de keuken, de bijkeuken en een slaapkamer met badkamer en toilet. Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers met douche en toilet. Vanwege de trap in de woning is deze woning niet geschikt voor mensen die minder of niet mobiel zijn. De woning is overzichtelijk, prikkelarm en veilig ingericht. Tevens is er een afzonderingsruimte. Hier kunnen cliënten voor wie de eigen slaapkamer even niet meer veilig is verblijven om tot rust te komen in een omgeving waarin zij minder prikkels ervaren. Deze ruimte is te allen tijde onder toezicht door middel van direct contact met de cliënt en videobewaking.

Situering in wijk

De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Deltaboulevard 60 is een woning waar vier mensen wonen en begeleid worden met een verstandelijke beperking en gedragproblematiek. Het ontwikkelingsniveau van de cliënten is matig tot ernstig verstandelijk gehandicapt.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Binnen de woning kan gebruik worden gemaakt van Middelen en Maatregelen. De M&M’s zijn opgesteld in overleg met de cliënt, ouders/wettelijk vertegenwoordigers, begeleiders en de orthopedagoog. De M&M's worden ondertekend door de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordigers.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.