Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Delta Boulevard 62

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Delta Boulevard 62 is een geschakelde groepswoning. De woning is onderdeel van een complex wat bestaat uit tien woningen. De woning is gesloten, geheel gelijkvloers en beschikt over een afgesloten tuin met een schommel. Het middenplein (prieel), aan de voorkant van de woning, is een verzamelpunt. De woonkamer en keuken worden gedeeld met medebewoners. De woning heeft vier slaapkamers, in iedere slaapkamer zit een badkamer. De woning is niet geschikt voor mensen die minder of niet mobiel zijn. De woning is rustig en prikkelarm ingericht. De woning heeft een snoezelruimte en een afzonderingsruimte. De woning is berekend op het verblijf van mensen met een verstandelijke beperking, autisme en enige gedragsproblematiek. Deze woning is in 2007 gebouwd. Woonomgeving De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief, Intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.