Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Delta Boulevard 62

Terug naar overzicht

Het ontwikkelingsniveau van de cliënten is ernstig verstandelijk gehandicapt. De woning is berekend op het verblijf van mensen met gedragsproblematiek.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning is gesloten, geheel gelijkvloers en beschikt over een afgesloten tuin met een schommel. Het middenplein (prieel), aan de voorkant van de woning, is een verzamelpunt. De woonkamer en keuken worden gedeeld met medebewoners. De woning heeft vier slaapkamers, in iedere slaapkamer zit een badkamer. De woning is niet geschikt voor mensen die minder of niet mobiel zijn. De woning is rustig en prikkelarm ingericht. De woning heeft een snoezelruimte en een afzonderingsruimte. De woning is berekend op het verblijf van mensen met een verstandelijke beperking, autisme en enige gedragsproblematiek. Deze woning is in 2007 gebouwd.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

De woning is geheel gelijkvloers. Binnen de woning bevinden zich: - Vier slaapkamers met badkamer en toilet - Woonkamer - Half afgesloten keuken - Afzonderingsruimte - Bijkeuken - Ruime tuin met schuur

Situering in wijk

De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Delta Boulevard 62 is een geschakelde groepswoning. De woning is onderdeel van een complex wat bestaat uit tien woningen. Het ontwikkelingsniveau van de cliënten is ernstig verstandelijk gehandicapt. De woning is berekend op het verblijf van mensen met gedragsproblematiek.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Binnen de woning kan gebruik worden gemaakt van Middelen en Maatregelen. De M&M’s zijn opgesteld in overleg met de cliënt, ouders/wettelijk vertegenwoordigers, begeleiders en de orthopedagoog. De M&M's worden ondertekend door de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordigers.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.