Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Delta Boulevard 64

Terug naar overzicht

Delta Boulevard 64 is een geschakelde groepswoning die in 2007 is gebouwd. De woning is onderdeel van een complex wat bestaat uit tien woningen. De woning is gesloten, geheel gelijkvloers en geschikt om mensen intensieve begeleiding te bieden.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Delta Boulevard 64 is een geschakelde groepswoning die in 2007 is gebouwd. De woning is onderdeel van een complex wat bestaat uit tien woningen. De woning is gesloten, geheel gelijkvloers en geschikt om mensen intensieve begeleiding te bieden. De woonkamer en keuken worden gedeeld met medebewoners. De woning heeft vier slaapkamers, in iedere slaapkamer zit een badkamer. De woning is rustig en prikkelarm ingericht. De woning heeft ook een rustruimte. Hier kunnen cliënten voor wie de eigen slaapkamer niet meer veilig is, verblijven om tot rust te komen in een omgeving waarin zij minder prikkels ervaren. Deze ruimte is te allen tijde onder toezicht door middel van direct (oog)contact met de cliënt en videobewaking. De woning is berekend op het verblijf van mensen met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. De woning is niet geschikt voor mensen die minder of niet mobiel zijn. De woning beschikt over een afgesloten tuin met een schommel. Het middenplein (prieel), aan de voorkant van de woning, is een verzamelpunt.

Indeling gemeenschappelijk deel

- Woonkamer - Keuken

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Situering in wijk

De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Delta Boulevard 64 is een woning waar mensen wonen en begeleid worden met een verstandelijke beperking en gedragproblematiek.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Binnen de woning kan gebruik worden gemaakt van Middelen en Maatregelen. De M&M’s zijn opgesteld in overleg met de cliënt, ouders/wettelijk vertegenwoordigers, begeleiders en de orthopedagoog. De M&M's worden ondertekend door de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordigers.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.