Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Delta Boulevard 64

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Delta Boulevard 64 is een geschakelde groepswoning die in 2007 is gebouwd. De woning is onderdeel van een complex wat bestaat uit tien woningen. De woning is gesloten, geheel gelijkvloers en geschikt om mensen intensieve begeleiding te bieden. De woonkamer en keuken worden gedeeld met medebewoners. De woning heeft vier slaapkamers, in iedere slaapkamer zit een badkamer. De woning is rustig en prikkelarm ingericht. De woning heeft ook een rustruimte. Hier kunnen cliënten voor wie de eigen slaapkamer niet meer veilig is, verblijven om tot rust te komen in een omgeving waarin zij minder prikkels ervaren. Deze ruimte is te allen tijde onder toezicht door middel van direct (oog)contact met de cliënt en videobewaking. De woning is berekend op het verblijf van mensen met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. De woning is niet geschikt voor mensen die minder of niet mobiel zijn. De woning beschikt over een afgesloten tuin met een schommel. Het middenplein (prieel), aan de voorkant van de woning, is een verzamelpunt.

Woonomgeving De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief, Intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.