Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Delta Boulevard 66

Terug naar overzicht

Delta Boulevard 66 is een geschakelde groepswoning met Delta Boulevard 68 inclusief appartement voor 9 cliënten. De woning is bedoeld voor mensen met een licht/matig verstandelijke beperking en daarnaast gedragsproblemen, die gebaat zijn bij kleinschalig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Gedragsproblemen

Omschrijving

Delta Boulevard 66 is een kleinschalige woning en heeft een afgesloten ruime tuin. Het middenplein (prieel), aan de voorkant van de woning, is een verzamelpunt. Op de benedenverdieping bevindt zich een keuken, douche, washok, opbergkasten en een ruime woonkamer. Op de begane grond ligt een slaapkamer met badkamer. Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers met badkamers. Vanwege de trappen in de woning is deze woning niet geschikt voor mensen die minder of niet mobiel zijn. De woning is overzichtelijk rustig, prikkelarm en veilig ingericht. De woning is berekend op het verblijf van mensen met licht tot matige beperking met gedragsproblematiek, die gebaat zijn bij kleinschalig wonen. Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer. De woningen zijn open, maar staan altijd onder toezicht. Binnen de woningen wordt 24 uur-zorg geboden. Het appartement is niet aangesloten op de woningen, maar is gesitueerd aan de overkant van DB 66-68. Dit appartement is bereikbaar via een trap, heeft een keuken in de woonkamer, aparte slaapkamer en badkamer. Deze woning is in 2007 gebouwd.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De cliënten hebben allen behoefte aan een individuele benadering en worden begeleid vanuit hun eigen regels, dagprogramma en begeleidingsstijl.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.