Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Delta Boulevard 68

Terug naar overzicht

Delta Boulevard 68 is een geschakelde groepswoning met Delta Boulevard 66 inclusief appartement voor 9 cliënten.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Delta Boulevard 68 is een kleinschalige woning en heeft een afgesloten ruime tuin. Het middenplein (prieel), aan de voorkant van de woning, is een verzamelpunt. Op de benedenverdieping bevindt zich een keuken, douche, washok, opbergkasten en een ruime woonkamer. Op de begane grond ligt een slaapkamer met badkamer. Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers met badkamers. Vanwege de trappen in de woning is deze woning niet geschikt voor mensen die minder of niet mobiel zijn. De woning is overzichtelijk rustig, prikkelarm en veilig ingericht. Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer. De woningen zijn open, maar staan altijd onder toezicht. Binnen de woningen wordt 24 uur-zorg geboden. Het appartement is niet aangesloten op de woningen, maar is gesitueerd aan de overkant van DB 66-68. Dit appartement is bereikbaar via een trap, heeft een keuken in de woonkamer, aparte slaapkamer en badkamer. Deze woning is in 2007 gebouwd.

Indeling gemeenschappelijk deel

- Eén gezamenlijke woonkamer met zit- en eethoek - Eén afgesloten keuken

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Indeling op de benedenverdieping: - Eén gezamenlijke woonkamer met zit- en eethoek - Eén afgesloten keuken - Eén slaapkamer met eigen badkamer - Eén personeelstoilet met opbergruimte - Eén bijkeuken - Eén afzonderingsruimte - Ruime tuin Eerste verdieping: - Drie slaapkamers met eigen badkamer - Eén berghok/kleedruimte

Situering in wijk

De woning maakt deel uit van Hernesseroord. Een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking op een bosrijk terrein, waar voetgangers en fietsers voorang hebben en een snelheidslimiet geldt van 20 km/h.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De woning is berekend op het verblijf van mensen met licht tot matige beperking met gedragsproblematiek, die gebaat zijn bij kleinschalig wonen.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De cliënten vragen intensieve begeleiding, ze vragen om structuur en duidelijkheid. Communiceren met de cliënten vraagt geduld en inzicht in hun beperkingen en probleem gedrag.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.