Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Delta Boulevard 70

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Delta Boulevard 70 is een geschakelde groepswoning voor vier personen. De woning is onderdeel van tien aan elkaar geschakelde woningen (Delta Boulevard 60 tot en met 88). Deze kleinschalige en besloten woning heeft een afgesloten ruime tuin. Het middenplein (prieel), aan de voorkant van de woning, is een verzamelpunt. De woning is geheel gelijkvloers en is geschikt om mensen met gedragsproblematiek een intensieve begeleiding te bieden. De woning is prikkelarm en veilig ingericht. De woonkamer is overzichtelijk en heeft een rustige inrichting. In de woonkamer bevindt zich de (afsluitbare) keuken. Er zijn vier slaapkamers met in iedere slaapkamer een eigen badkamer, inclusief toilet. Er is ook een (gedeelde) afzonderingsruimte aanwezig. Deze woning is in 2007 gebouwd.

Woonomgeving De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief, Intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.