Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Delta Boulevard 74

Terug naar overzicht

Delta Boulevard 74 is een geschakelde groepswoning met Delta Boulevard 72. De woning is onderdeel van een complex wat bestaat uit tien woningen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning is gesloten en beschikt over een grote afgesloten tuin met een schuurtje. Het middenplein (prieel), aan de voorkant van de woning, is een verzamelpunt. De woonkamer en keuken worden gedeeld met medebewoners. De keuken zit in het midden van de huiskamer en is afsluitbaar. De woning heeft vier slaapkamers, in iedere slaapkamer zit een badkamer. De woning is huiselijk en rustig ingericht. Alles is gelijkvloers, maar de woning is niet rolstoelvriendelijk. De woning deelt samen met Delta Boulevard 72 een afzonderingsruimte. Binnen de woning wordt 24 uur-zorg geboden aan cliënten met een ernstige verstandelijke beperking. Deze woning is in 2007 gebouwd.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Vier slaapkamers met badkamer en toilet.

Situering in wijk

De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord. Een Brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Een woonvoorziening voor mensen met problematisch gedrag.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Cliënten vragen intensieve begeleiding, ze vragen om structuur en duidelijkheid. Communiceren met de cliënten vraagt geduld en inzicht in hun beperkingen en probleemgedrag.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.