Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Delta Boulevard 74

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Delta Boulevard 74 is een geschakelde groepswoning met Delta Boulevard 72. De woning is onderdeel van een complex wat bestaat uit tien woningen. De woning is gesloten en beschikt over een grote afgesloten tuin met een schuurtje. Het middenplein (prieel), aan de voorkant van de woning, is een verzamelpunt. De woonkamer en keuken worden gedeeld met medebewoners. De keuken zit in het midden van de huiskamer en is afsluitbaar. De woning heeft vier slaapkamers, in iedere slaapkamer zit een badkamer. De woning is huiselijk en rustig ingericht. Alles is gelijkvloers, maar de woning is niet rolstoelvriendelijk. De woning deelt samen met Delta Boulevard 72 een afzonderingsruimte. Binnen de woning wordt 24 uur-zorg geboden aan cliënten met een ernstige verstandelijke beperking. Deze woning is in 2007 gebouwd. Woonomgeving De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord. Een Brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief, Intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.