Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Delta Boulevard 76

Terug naar overzicht

De cliënten hebben geen time-out nodig.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Deze kleinschalige en besloten woning heeft een afgesloten ruime tuin. Het middenplein (prieel), aan de voorkant van de woning, is een verzamelpunt. Deze woning heeft een beneden- en bovenverdieping. Op de benedenverdieping bevindt zicht een woonkamer met (afsluitbare) keuken, slaapkamer met badkamer. De overige vier slaapkamers met badkamers bevinden zich op de bovenverdieping. Vanwege de trap in de woning is deze woning niet geschikt voor mensen die minder of niet mobiel zijn. De woning is overzichtelijk, rustig, prikkelarm en veilig ingericht. De woning is berekend op het verblijf van mensen met een matig verstandelijke gedragsproblematiek welke gebruik maken van de dagbesteding die geboden wordt op het terrein. Deze woning is in 2007 gebouwd.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Delta Boulevard 76 is een geschakelde groepswoning voor vijf personen.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Cliënten vragen intensieve begeleiding, ze vragen om structuur, duidelijkheid en veiligheid.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.