Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Delta Boulevard 76

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Delta Boulevard 76 is een geschakelde groepswoning voor vijf personen. Deze kleinschalige en besloten woning heeft een afgesloten ruime tuin. Het middenplein (prieel), aan de voorkant van de woning, is een verzamelpunt. Deze woning heeft een beneden- en bovenverdieping. Op de benedenverdieping bevindt zicht een woonkamer met (afsluitbare) keuken, slaapkamer met badkamer. De overige vier slaapkamers met badkamers bevinden zich op de bovenverdieping. Vanwege de trap in de woning is deze woning niet geschikt voor mensen die minder of niet mobiel zijn. De woning is overzichtelijk, rustig, prikkelarm en veilig ingericht. De woning is berekend op het verblijf van mensen met een matig verstandelijke gedragsproblematiek welke gebruik maken van de dagbesteding die geboden wordt op het terrein. Deze woning is in 2007 gebouwd.

Woonomgeving De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief, Gemiddeld, Intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.