Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Delta Boulevard 80-88

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Algemene informatie Delta Boulevard 80-88 bestaat uit twee delen, namelijk een gedeelte met vier appartementen en twee studio’s. Ieder appartement heeft een eigen douche, toilet en keukenblok. Ook is er een gezamenlijke keuken, waar ruimte is voor de gezamenlijke momenten. De twee studio’s zijn te bereiken via een buitentrap. Er is één voordeur en één badkamer. De studio’s hebben geen eigen keuken. Delta Boulevard 80-88 wordt bewoond door mensen die zo zelfstandig mogelijk wonen. Ze ontwikkelen zich op deze wijze naar meer zelfstandigheid binnen een veilige leefsfeer. Woonomgeving De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Zeer intensief, Op basis van ZZP's, Gemiddeld, Enige

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.