Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Op Den 5 wonen jongeren (vanaf 10 jaar -18 jaar) met een licht tot matig verstandelijke beperking en een vorm van autisme of andere gedragsproblemen. De woning is gevestigd op Landgoed Ursula van Ipse de Bruggen

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Den 5 is een sfeervolle woning met een gezellige gezamenlijke woonkamer, badkamer, keuken en een eigen slaapkamer. Ook is een tuin aanwezig. Den 5 is een open setting. Er wordt gebruik gemaakt van een centrale nachtdienst – uitluistersysteem.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woonkamer en de tuin deel je met je huisgenoten.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Woonkamer, badkamer, tuin, slaapkamer, keuken.

Situering in wijk

Op Landgoed Ursula, beschermde woonomgeving in Nieuwveen

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Rust, veiligheid en structuur zijn belangrijk voor je. Samen met je begeleiders doe je leuke activiteiten waar je ook iets van leert, zoals zwemmen, snoezelen, muziek luisteren of knutselen. Alles gebeurt op vaste tijden en dezelfde manier. Dat geeft je houvast en zekerheid.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Enige

Omschrijving

De hulpvragen van de cliënten hebben veelal te maken met het ontwikkelen van zelfredzaamheid en zelfstandigheid en de begeleiding is op een uitnodigende, stimulerende en positieve manier ondersteunend. Den 5 werkt met een bezetting van 3:8. De cliënten hebben overdag een vorm van school of dagbesteding. Er is ruimte voor groeps- en individuele activiteiten.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.