Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Dijckpotingen 9, 11, 13, 15

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Algemene informatie In de appartementen Dijckpotingen in Vierpolders is ruimte voor zes personen met een licht verstandelijke beperking. Van de vier appartementen worden er twee gedeeld met een andere bewoner. Eén appartement wordt gedeeld met het kantoor van de begeleiding. De appartementen bestaan uit een gezamenlijke ruimte en een kamer met eigen keukenblok en badkamer voor de bewoners. De woningen zijn rolstoeltoegankelijk. Er wordt enige mate van zelfstandigheid verwacht van de bewoners. De begeleiding is doordeweeks aanwezig tussen 11.00 uur tot 19.00 uur en in het weekend tussen 13.00 uur tot 19.00 uur. Ook is er bijna elke dag een korte ochtenddienst aanwezig tussen 09.00 en 12.00. Woonomgeving De appartementen liggen aan het enige plein van Vierpolders. Vierpolders is een rustig dorp in een landelijke omgeving. Omdat winkels en openbaar vervoer zich op afstand bevinden is eigen vervoer in de vorm van fiets/brommer/auto noodzakelijk. Vierpolders ligt op 10 minuten fietsen van Brielle, hier vandaan rijdt een bus richting Spijkenisse en omgeving.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.