Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De Doelen 76 is een groepswoning voor vijf cliënten van middelbare schoolleeftijd tot begin twintig jaar oud met een lichte- tot matige verstandelijke beperking. Deze cliënten beschikken over een redelijke vorm van zelfzorg, dienen open te staan voor begeleiding en hebben een fulltime daginvulling (school, werk of dagbesteding). Bij nieuwe cliënten kan enige vorm van gedragsproblematiek aanwezig zijn, maar er wordt echter verwacht dat zij geen hevige, frequente lichamelijke agressie vertonen. De woning Doelen 76 biedt 24-uurszorg aan de cliënten. Op het moment, dat de cliënten naar school of werk zijn, is er op de woning geen begeleiding aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.