Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Doelenstraat 1A

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Doelenstraat 1A is een twee-onder-een-kap woning met een grote tuin. Er is plaats voor maximaal negen mensen met een licht verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de leeftijd 35 tot en met 75 jaar. Iedere bewoner heeft een eigen dagprogramma en verder zijn er duidelijke individuele regels en afspraken. Algemene zaken, zoals koken, de was verzorgen, schoonmaken van de eigen kamer zijn zaken die voor iedereen gelden. Deze woning heeft drie verdiepingen. Beneden bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer met toilet en de woonkamer. Boven zijn zes slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn niet ruim, maar hebben een gezellige, huiselijke sfeer. De badkamers worden gedeeld. Omdat deze woning geen lift heeft, is deze woning niet volledig geschikt voor mensen die mindervalide zijn. Binnen de woning wordt 24-uurs zorg geboden. Woonomgeving De woning bevindt zich in een woonwijk in Oude-Tonge.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Zeer intensief, Gemiddeld

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.