Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis At Home

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Wij zijn Leonie en Jan Pieter Versteeg en samen met onze 3 kinderen zijn wij in september 2021 een gezinshuis gestart in Veenendaal.

Woning

Omschrijving

Ons gezinshuis staat aan de rand van de wijk Veenendaal-West met scholen, het bos en winkels in de buurt. Het gezinshuis is met de auto en het OV goed bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

​Wij zijn Leonie en Jan Pieter Versteeg en samen met onze 3 kinderen zijn wij in september 2021 een gezinshuis gestart. Ons huis staat aan de rand van de wijk met scholen, bos en winkels in de buurt. Met onze ervaring in het Speciaal Onderwijs en de (Jeugd) GGZ, bieden we een thuis aan kinderen en jongeren die dat nodig hebben. We hopen weer wat positiviteit te brengen in het leven van kinderen en jongeren die het moeilijk hebben.

Wij hebben een christelijke overtuiging maar iedereen is welkom.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Omschrijving

​Wanneer voel jij je gezien en gehoord? Bij At Home willen we graag weten wat iedereen meemaakt. Iedereen heeft bij ons een eigen kamer, waar de kinderen zich even kunnen terugtrekken.

Binnen en buiten hebben we voldoende ruimte. Samen bordspelen doen of knutselen, schommelen of trampolinespringen. In de zomer zetten we het zwembad op. Samen gaan we op zoek naar activiteiten die passen bij de kinderen. Door te spelen, leren we elkaar kennen en leren we met elkaar om te gaan.

In het leven ben je niet alleen, al kan het wel soms zo voelen. Wij richten ons op samen werken en samenleven. We wonen met zijn allen in huis, dus is het van belang om rekening met elkaar te leren houden.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.