Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Ark

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

“Vanuit onze geloofsovertuiging zijn wij niet alleen op de wereld voor onszelf maar wij willen ook iets kunnen betekenen voor anderen.”

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Ruime vrijstaande woning

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Heel vroeger heeft hier, op de plek waar wij nu wonen, een kerk gestaan met verschillende huizen er om heen. Op de grond waar dit huis nu staat, heeft ook een huis gestaan. Dit huis stond hoger gelegen dan de andere huizen en als snel kreeg het de naam de Ark. Het geloof is voor ons belangrijk, de Ark heeft voor ons ook een christelijke betekenis. Het verwijst naar de Ark van Noach.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

LVG 1, LVG 2 en LVG 3 indicatie; verstandelijke beperking; Autisme Spectrum Stoornis; Foetaal Alcohol Syndroom (FAS) Attention deficit hyperactivitity disorder (ADHD); Attention Devisit Disorder (ADD); moeilijk lerende kinderen; kinderen met hechtingsproblematiek.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Wij willen de kinderen die, de veiligheid van een gezin, van een bereikbare ouder missen, opvangen en begeleiden. Zodat wij de liefde die ze in het begin gemist hebben en zo belangrijk is, binnen ons gezinshuis meegeven in de opvoeding. Hechting is hierin belangrijk. Hierbij houden wij altijd rekening mee waar het kind op dat moment aan toe is. Echter kunnen wij de rol van de biologische vader en moeder niet vervangen, maar wij kunnen wel de beschikbare en liefdevolle opvoeders zijn voor deze kinderen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.