Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Beken

Terug naar overzicht

​Wij zijn Boudewien en Henk Sikking, getrouwd en ouders van drie volwassen zonen. We zijn ook de trotse eigenaren van het landgoed De Beken. 

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

​Wij zijn Boudewien en Henk Sikking, getrouwd en ouders van drie volwassen zonen. We zijn ook de trotse eigenaren van het landgoed De Beken. Beiden hebben we in zorg gerelateerde beroepen gewerkt. Met onze wortels in de zorg raakten we opgetogen bij het idee om met elkaar een mooie woon-en werkplek te realiseren voor mensen met een verstandelijke beperking. In Driestroomgezinshuis De Beken wonen zes jongvolwassenen.

Naast het gezinshuis bieden we op het landgoed ook de mogelijkheid tot dagbesteding aan.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Enige, Gemiddeld

Omschrijving

​Iedere bewoner heeft een eigen ruime kamer, douche en toilet. Elke kamer heeft een eigen keukenblokje. Bewoners kunnen zelf koffie en thee maken. Wij eten gezamenlijk in de mooie landelijke keuken en er is een gemeenschappelijke woonkamer. Iedere bewoner maakt ook deel uit van een familie: ouders, broers, zussen. Ouders en kind hebben een levenslange relatie met elkaar. Wij doen ons best om een goede band op te bouwen met de ouders en de rest van het netwerk. Wij zetten ons in om het beste uit mensen te halen. We bieden de gezinsleden in ons gezinshuis een rijke omgeving aan. Waar ze zich veilig kunnen voelen en optimaal kunnen ontplooien. Hierbij kijken wij naar ieders individuele mogelijkheden en behoeften. Wij stimuleren hen ook om aan activiteiten buitenshuis deel te nemen, waardoor ze zoveel mogelijk in de samenleving staan.

Dagbesteding De Beken Werk is voor iedereen een belangrijk onderdeel in het leven. Wij willen graag dat je jouw werk zinvol voelt je eigenwaarde vergroot. Trots zijn op wat je hebt gedaan is immers van grote waarde. Bij De Beken kun je in het Boscafé, het dierenverblijf en de (moes)tuin werken.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.