Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Beken

Terug naar overzicht

De Beken is een landgoed, dat zich bevindt op een zeer aantrekkelijke locatie midden in het natuurgebied het Renkums Beekdal en tegelijkertijd

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

In het gezinshuis wonen zes jongvolwassenen. Iedere bewoner beschikt over een eigen ruime kamer, een eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een eigen keukenblokje, zodat bewoners zelf koffie en thee kunnen maken. Wij eten gezamenlijk in de mooie landelijke keuken. Het gezinshuis heeft een gemeenschappelijke woonkamer.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Enige, Gemiddeld

Omschrijving

Wij zetten ons in om het beste uit mensen te halen. Wij bieden de gezinsleden in het gezinshuis een rijke omgeving aan, waarin ze zich veilig kunnen voelen en optimaal kunnen ontplooien. Hierbij kijken wij naar ieders individuele mogelijkheden en behoeften. Wij stimuleren hen ook om aan activiteiten buitenshuis deel te nemen, waardoor ze zoveel mogelijk in de samenleving staan.

Iedere bewoner maakt ook deel uit van een familie: ouders, broers, zussen. Ouders en kind hebben een levenslange relatie met elkaar. Wij doen ons best om een goede band op te bouwen met de ouders en de rest van het netwerk.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.