Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Horizon

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

In ons gezinshuis wonen mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Bewoners die we graag een stap vooruithelpen.

Woning

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Wij zijn Bastiaan en Hanneke van Leersum. Getrouwd in 2017 en ouders van dochter Lydia. We hebben allebei gewerkt in de gehandicaptenzorg en hebben ervaring in het bieden van pleegzorg. In ons reformatorisch gezinshuis wonen mensen met een (licht) verstandelijke beperking. We willen de bewoners graag een stap vooruithelpen. Voor ons betekent ‘gezinshuis’ dat we begeleiding en zorg bieden aan onze bewoners in gezinssetting. Door zorg en begeleiding in gezinssetting vorm te geven ontstaat er ruimte voor ontwikkeling voor de bewoners. Dát is onze stip op de Horizon.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Omschrijving

​Wij geloven dat mensen het best ontwikkelen in een veilige omgeving. Dat betekent zo min mogelijk verschillende begeleiders, een huiselijke sfeer en korte lijntjes in onze communicatie. Dit verrijkt het leven van onze bewoners, omdat je hiermee negatief gedrag voorkomt of terugdringt. Wij bieden dit door het koppelen van onze professionele ervaring en kennis aan het leven in ons gezin. Hoe mooi is het om thuis een normaal leven te leiden en daarnaast goede zorg te mogen bieden?

In ons gezinshuis bieden wij plaats aan vier (jong)volwassen mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Eventueel met autisme, ADHD, (lichte) gedragsproblematiek of een andere diagnose.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.