Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Keizer

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​Wij zijn Henri en Hanneke Rongen. We wonen met ons gezin van twee biologische en zes gezinshuiskinderen in het centrum van Venray.

Woning

Omschrijving

​​1 april 2016 hebben we aan de Patersstraat in Venray een pand gekocht. Met onze, toen zeven kinderen, namen wij onze intrede in dit prachtige oude pand in het centrum van Venray met maar liefst 1800 m3 inhoud.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

​Driestroomhuis De Keizer: "gewoon bijzonder, bijzonder gewoon ".

We doen dit werk vanuit ons hart en met een enorme passie voor kinderen die het moeilijk hebben. We putten kracht en energie uit het feit hen te zien groeien en opbloeien. Er hebben inmiddels veertig kinderen voor kortere of langere tijd bij ons in huis gewoond. We bieden de kinderen een veilige thuisbasis en een vaste dag indeling. We vinden het belangrijk om samen leuke dingen te doen, betrouwbaar te zijn en begrip te hebben. Verder zijn humor, creativiteit, hardwerken en een goede planning en organisatie essentieel. Passie en gedrevenheid, het gezellig maken, een luisterend oor en samenwerken zijn steekwoorden die uitstekend bij ons passen.

Voor wie? Gezinshuis de Keizer neemt kinderen op in de leeftijd van 0 jaar tot 21 jaar. We richten ons op kinderen met een LVG of GGZ-indicatie. Een geldige indicatie/beschikking (PGB/ZIN/gemeentefinanciering) is voor aanvang van de zorg een vereiste. Onze plaatsen zijn in principe perspectief biedend bedoeld.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Verzorging

Geen

Omschrijving

Hanneke heeft na haar opleiding agogisch werk zich verder ontwikkeld op het gebied van kinderen, emoties, pubers en omgaan met getraumatiseerde kinderen. Henri is 25 jaar werkzaam geweest in de bouw en heeft daarna de hbo-opleiding jeugdwerk gevolgd. Onze droom heeft nu eindelijk vorm gekregen. Al sinds 1 februari 2017 hebben wij onze eigen zorgonderneming onder de vlag van de Driestroom.


Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.