Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Oester

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Een buitengewoon, gewoon gezin willen wij zijn, waar kinderen zich thuis voelen.

Woning

Omschrijving

Een buitengewoon, gewoon gezin willen wij zijn, waar kinderen zich thuis voelen. Een plek waar ruimte is voor de jeugdige en zijn netwerk. Waar we door samen te werken met het netwerk en andere professionals kinderen kansen geven om zich te ontplooien en ervaringen op te doen. Waar ze deel kunnen zijn van een gezin. Zich veilig en geliefd voelen. Een plek waar ze kunnen leren om met hun moeilijkheden om te gaan en aan de slag kunnen met het verwerken van hun trauma’s. We doen dit door het bieden van continuïteit en voorspelbaarheid en met oog voor hun behoeften.

De vroegere praktijkruimte is nu woonruimte voor ons gezinshuis. Het huis is aangepast op een groter gezin zodat wij in het aangebouwde deel beschikken over 5 slaapkamers. Door de twee gescheiden woondelen heeft de oudere jeugd de mogelijkheid om zich terug te trekken. Dit geeft ruimte aan de groei naar zelfstandigheid.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

​Ons huis is opgedeeld in 2 delen. Met elk 4 slaapkamers, een eigen ingang, keuken, douche en toilet. De ruimte, die aanvankelijk Tjitske haar praktijkruimte was, is nu een woonruimte voor ons gezinshuis. Het huis is al aangepast op een groter gezin zodat wij in het aangebouwde deel inmiddels beschikken over 5 slaapkamers.

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

​Wij zijn Johan en Tjitske Spinder, sinds 1988 zijn wij getrouwd. Wij hebben 4 zonen: Abe, Tjeerd, Gjalt en Lieuwe. We wonen in Bakkeveen.

Wij hebben ons hart gevolgd om voor kinderen meer te kunnen betekenen en hebben besloten om ons huis open te stellen als gezinshuis. Wij, als ouders in het gezinshuis, zijn de vaste opvoeders: de basis. We bieden naast veiligheid en rust ook professionele begeleiding gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Verzorging

Geen

Omschrijving

Een buitengewoon, gewoon gezin willen wij zijn, waar kinderen zich thuis voelen. Een plek waar ruimte is voor de jeugdige en zijn netwerk. Waar we door samen te werken met het netwerk en andere professionals kinderen kansen geven om zich te ontplooien en ervaringen op te doen. Waar ze deel kunnen zijn van een gezin, zich veilig en geliefd kunnen voelen. Een plek waar ze kunnen leren om met hun moeilijkheden om te gaan en waar ze aan de slag kunnen met het verwerken van hun trauma’s doordat hen continuïteit en voorspelbaarheid wordt geboden en opvoeders oog hebben voor hun behoeften.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.