Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Oester

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Een buitengewoon, gewoon gezin willen wij zijn, waar kinderen zich thuis voelen.

Woning

Omschrijving

Ons huis is opgedeeld in 2 delen. Met elk 4 slaapkamers, een eigen ingang, keuken, douche en toilet. De ruimte, die aanvankelijk Tjitske haar praktijkruimte was, is nu een woonruimte voor ons gezinshuis. Het huis is al aangepast op een groter gezin zodat wij in het aangebouwde deel inmiddels beschikken over 5 slaapkamers.
De opdeling van onze woning, waarbij de twee woongedeelten verbonden zijn met een tussenstuk waar de grote keuken- en eettafel staat, biedt goed de gelegenheid de oudere jeugd (inclusief onze eigen oudere kinderen) zelfstandiger te laten zijn, zodat zij zich eenvoudig ‘terug kunnen trekken’ als dat nodig is. Een mooie gelegenheid te groeien naar zelfstandigheid.
Wij als ouders in een gezinshuis zijn de vaste opvoeders, vormen de vaste basis. We bieden naast veiligheid en rust ook een professionele begeleidingen wel gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Verzorging

Geen

Omschrijving

Een buitengewoon, gewoon gezin willen wij zijn, waar kinderen zich thuis voelen. Een plek waar ruimte is voor de jeugdige en zijn netwerk. Waar we door samen te werken met het netwerk en andere professionals kinderen kansen geven om zich te ontplooien en ervaringen op te doen. Waar ze deel kunnen zijn van een gezin, zich veilig en geliefd kunnen voelen. Een plek waar ze kunnen leren om met hun moeilijkheden om te gaan en waar ze aan de slag kunnen met het verwerken van hun trauma’s doordat hen continuïteit en voorspelbaarheid wordt geboden en opvoeders oog hebben voor hun behoeften.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.