Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Rode Beuk

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Wij stellen ons gezin open voor mensen met een ondersteuningsvraag om ze onze warmte, geborgenheid en huiselijkheid te laten ervaren. Wij bieden de bewoners een zo’n “normaal” mogelijk leven, waarin behouden van regie over hun eigen leven erg belangrijk is.

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Rustige wijk met veel grond om het huis

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

​Wij zijn Pascalle van de Kant-van der Poel en Eugene van de Kant. Samen hebben wij drie kinderen. Pascalle heeft de opleidingen activiteitenbegeleidster en Verpleegkunde gevolgd. Ze heeft bij verschillende instanties in de gehandicaptenzorg gewerkt. Eugene heeft een technische Mbo-opleiding. Wij stellen ons gezin open voor mensen met een ondersteuningsvraag om ze onze warmte, geborgenheid en huiselijkheid te laten ervaren. Wij bieden de bewoners een zo’n “normaal” mogelijk leven, waarin behouden van regie over hun eigen leven erg belangrijk is.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

​We richten ons op mensen met een verstandelijke (evt. lichamelijke) beperking: niet aangeboren hersenletsel, syndroom van Down of met autisme. We kijken naar kwaliteiten en mogelijkheden in plaats van beperkingen. Samen zoeken we naar de juiste begeleidingsmethode en samenwerking met ons (gezin) en de medebewoners onderling. Geborgenheid, huiselijkheid, saamhorigheid en duidelijke afspraken zijn belangrijk.Door onze kleinschaligheid en continuïteit in begeleiding, kunnen we snel een vertrouwensband opbouwen. We kunnen hierdoor beter inspelen op gedragsverandering en het na komen van afspraken, begeleiden bij emotionele instabiliteit, het ondernemen van persoonlijke activiteiten en het bieden van extra persoonlijke aandacht aan de bewoners.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.