Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Rode Beuk

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Momenteel bieden wij 24 uurs-zorg aan 6 (jong)volwassen mannen in de leeftijdscategorie 20 t/m 51 jaar met een matige verstandelijke beperking (VG 4 en 6) en een stoornis in het autistische spectrum.

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Ruime woonboerderij

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Rustige wijk met veel grond om het huis

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Momenteel bieden wij 24 uurs-zorg aan 6 (jong)volwassen mannen in de leeftijdscategorie 20 t/m 51 jaar met een matige verstandelijke beperking (VG 4 en 6) en een stoornis in het autistische spectrum. Een belangrijk doel van de begeleiding is het bieden van een veilige en vertrouwende leef-, leer- en woonomgeving en het bieden van een voorspelbare invulling van de dag en van vaste leefregels. Wij maken gebruik van de methode “Geef me de 5” voor het bieden van een duidelijke begeleidingsmethode (picto’s of foto’s, agenda met week/dag planningen, vaste dagindeling enz.).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Door onze kleinschaligheid en continuïteit in begeleiding, kunnen we snel een vertrouwensband opbouwen met onze cliënten. Hierdoor kunnen we beter inspelen op gedragsverandering, het nakomen van begeleidingsafspraken, begeleiden bij emotionele instabiliteit, het ondernemen van persoonlijke activiteiten en het bieden van “extra” persoonlijke aandacht aan onze cliënt(en).

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.