Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Rode Beuk

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Momenteel bieden wij 24 uurs-zorg aan 6 (jong)volwassen mannen in de leeftijdscategorie 20 t/m 51 jaar met een matige verstandelijke beperking (VG 4 en 6) en een stoornis in het autistische spectrum.

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Ruime woonboerderij

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Rustige wijk met veel grond om het huis

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

​Wij willen ons gezin openstellen voor mensen met een verstandelijke beperking, om ze onze warmte, geborgenheid en huiselijkheid te laten ervaren. Wij bieden de cliënt een zo’n normaal mogelijk leven, waarin behouden van regie over hun eigen leven erg belangrijk is. Tijdens het begeleiden van de cliënt kijken we vooral naar hun kwaliteiten en mogelijkheden in plaats van hun beperkingen. In overleg met de cliënt zoeken we naar de juiste begeleidingsmethode en samenwerking met ons (gezin) en de cliënten onderling, waarin geborgenheid, huiselijkheid, saamhorigheid en duidelijke afspraken belangrijk zijn.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

​Door onze kleinschaligheid en continuïteit in begeleiding, kunnen we snel een vertrouwensband opbouwen met de cliënt. Hierdoor kunnen we beter inspelen op gedragsverandering, het na komen van begeleidingsafspraken, begeleiden bij emotionele instabiliteit, het ondernemen van persoonlijke activiteiten en het bieden van extra persoonlijke aandacht aan de cliënt(en).

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.