Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Schutse

Terug naar overzicht

​Wij zijn ​Louis Versteegen en Wilma van Goor en wij zijn al enkele jaren samen werkzaam in Gezinshuis de Schutse.

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

​Wij zijn ​Louis Versteegen en Wilma van Goor en wij zijn al enkele jaren samen werkzaam in Gezinshuis de Schutse. Met twee vervangend gezinshuisouders, twee facilitair medewerksters en twee behandel coördinatoren zijn wij het team binnen de Schutse. Louis heeft een carrière bij Justitie afgerond, terwijl Wilma altijd heeft gewerkt binnen de (jeugd)hulpverlening. Samen hebben wij veel ervaring met crisisopvang van pubers en pleegzorg voordat we het gezinshuis zijn gestart.

Samen met maximaal 10 jongeren wonen we in een ontzettend mooi pand, gevestigd in Zaltbommel. Dit mooie pand was vroeger een oud weeshuis genaamd ‘’De Schutse’’ en stamt uit 1800. Er is erg veel ruimte binnen en buiten ons prachtige huis. Wij houden beide van dieren, momenteel hebben we er honden en kippen. We wonen en werken hier nu sinds 2011.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Enige

Omschrijving

​In het gezinshuis willen we door structurering, kaders en regels een voorspelbaar, veilig en leerbaar klimaat creëren. De nadruk ligt vooral in onze werkwijze op het aanleren van positief gedrag en het bekrachtigen van dit gedrag. Oplossingsgericht werken en competentie vergrotend werken zijn de belangrijkste methodieken, samen met kids’ skills.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.