Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Staatsie

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Wij zijn Mandy en Daan, gezinsouders van Driestroomhuis ‘De Staatsie’. Wij bieden plek in ons gezin aan kinderen met bijzondere behoeften die niet langer thuis kunnen wonen om welke reden dan ook.

Woning

Omschrijving

wij zijn Mandy en Daan en hebben het driestroomhuis ‘De Staatsie’. Wij bieden een plek in ons gezin aan kinderen met bijzondere behoeften die niet langer thuis kunnen wonen om welke reden dan ook.
Ons huis “De Staatsie” geeft kinderen een veilige thuisbasis, waarin respect voor elkaar voorop staat. Een plek waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien tot hun eigen unieke ik in een warm gezin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

​Ons Driestroomhuis heeft naast onze “eigen kleur” de gedeelde Driestroomvisie: “Wat betekent alledaags geluk voor jou”? Ons gezinshuis is kleinschalig om zoveel mogelijk als gezin te kunnen functioneren. Je mag er zijn en je mag zijn wie je bent. We gaan uit van jouw mogelijkheden en bieden je een veilige haven met warmte geborgenheid, eerlijkheid en respect. We bieden continuïteit, voorspelbaarheid, rust en stabiliteit. Samen met jou –en als het even kan- met iedereen die voor jou belangrijk is gaan we uit van 4 kernwaarden: eigenheid, perspectief, groei en respect.

Door ervaringen in de afgelopen jaren ligt onze voorkeur bij jongeren tussen de 0 en 10 jaar (bij plaatsing), met een LVG- of een jeugdzorg indicatie.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Verzorging

Geen

Omschrijving

Ons huis ligt aan de Stationsstraat vlak bij het treinstation. De betekenis van het station en het daarbij horende ‘spoor’ past bij ons beeld: naast een veilige toekomst waarbij gestopt wordt bij verschillende haltes, willen we kinderen op het goede spoor zetten. We werken aan de kwaliteiten en mogelijkheden om door te groeien.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.