Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Vlerken

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​Wij gaan de vlerken waar wij voor mogen zorgen, helpen om zelf vleugels ontwikkelen waarmee ze kunnen uitvliegen en misschien zelfs wel later in hun leven aan anderen een veilige schuilplaats kunnen bieden.

Woning

Omschrijving

Ons gezinshuis staat in een rustige, maar kinderrijke wijk in Waddinxveen, vlakbij Gouda en Rotterdam, middenin het Groene Hart van de Randstad.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

​Wij bieden 24uurs-zorg voor kinderen met hechtings- en gedragsstoornissen met een IQ vanaf 70 en een LVG of Jeugd-GGZ indicatie, voor wie het nog mogelijk is om in een gezinsstructuur met twee vaste, professionele opvoeders te wonen.Ons gezinshuis heeft maximaal 4 beschikbare plaatsen voor kinderen/jeugdigen vanaf 4 jaar. De verhouding tussen perspectief biedende plaatsen en observatieplaatsen kan wisselen.

Een observatieplaats is een tijdelijke plek (3-6 maanden) in een gezinshuis waar gerichte observatie plaatsvindt met als doel een advies te kunnen geven met betrekking tot een passend perspectief/zorgtraject (pleegzorg, gezinshuisplaatsing, instelling, etc.) voor het kind.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Verzorging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.