Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Wilgenhof

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​​De Wilgenhof is een mooi, groot woonhuis met verschillende fases. Je ontvangt goede en professionele begeleiding en een hoop gezelligheid.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

In De Wilgenhof wordt voor iedere cliënt een behandelplan opgesteld. Dat begint met een eigen kamer, met keukentje en andere voorzieningen. Verder zijn er ruimtes voor groepsactiviteiten, ontspanning en gezamenlijke ruimtes. Omdat Peggy en Vincent Aartsen er ook zelf wonen, kunnen zij 24-uurszorg bieden. Zij krijgen ondersteuning van twee collega's en een psycholoog. De begeleiding strekt zich ook uit tot deelname aan maatschappelijke activiteiten en hulp bij het vinden en vasthouden van een werk- of stageplek.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

We leveren maatwerk en dat betekent dat de ene cliënt sneller op eigen benen kan staan dan de andere cliënt. De cliënten krijgen professionele zorg en woonbegeleiding. Het is de bedoeling dat zij na verloop van tijd de stap kunnen zetten naar zelfstandig wonen met ambulante begeleiding. Daarom wordt ook wel gesproken van een 'fasehuis', hoewel niet iedere bewoner uiteindelijk zelfstandig gaat wonen

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Gemiddeld

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.