Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Het Kom-Fort

Terug naar overzicht

​​Driestroomhuis Het Kom-Fort is het thuis voor mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking of een andere zorgvraag, die zoveel mogelijk 'gewoon' willen wonen in de wijk.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Driestroomhuis Het Kom-Fort is het thuis voor mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking of een andere zorgvraag, die zoveel mogelijk 'gewoon' willen wonen in de wijk. Overdag gaan bewoners naar hun werk of dagbesteding. Thuis is er ruimte om te ontspannen, te helpen met koken, samen te eten, samen op te ruimen, samen gezellig dingen te ondernemen. Maar er is ook ruimte om zelf dingen te doen. Je woont hier in je eigen appartement, met je eigen woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en balkon. Je krijgt hulp en ondersteuning waar nodig. En dat ziet er voor iedereen anders uit. De één is veel beneden, de ander doet het liefst zoveel mogelijk zelf, met ondersteuning in het eigen appartement. Iedereen is anders, dus binnen Het Kom-Fort bieden we de zorg aan op een manier die bij jou past.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

​Binnen het Kom-Fort kun je wonen in een beschermde omgeving. De reden om hiervoor te kiezen kan zijn omdat je een beperking hebt of andere problematiek, zoals een stoornis in het autistisch spectrum of (lichte) GZ problemen. Misschien kun je niet langer thuis wonen, maar ben je ook nog niet helemaal klaar om op eigen benen te staan? In het Kom-Fort wonen mensen met heel verschillende zorgvragen. Voor iedere situatie bieden wij een passende oplossing.
Ook bieden wij ambulante zorg aan. Heb je behoefte aan zorg in je eigen omgeving? Ook dan bieden wij zorg op maat. Passend bij jouw vraag en persoonlijkheid.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

https://hetkom-fort.com/

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.