Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Hoppipolla

Terug naar overzicht

​Wij zijn Roos en Roel,  gezinsouders van Driestroomhuis Hoppípolla. De naam van ons huis komt uit het IJslands. Het betekent “springen in plassen”. Onze visie is: "Ik heb een veilig thuis voor het ontdekken van mijn wereld en toekomstdromen."

Woning

Soort woning

Appartement

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Ons gezinshuis heeft 6 plaatsen voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar. (eventueel verlengde jeugdzorg tot 21 jaar) Ze hebben een Autisme Spectrum Stoornis, ADHD en/of psychosociale stoornissen (hechtingstoornis of trauma).

Voor jongeren vanaf 16 jaar zijn er 2 plaatsen in onze aanbouw. Dit aan het gezinshuis geschakelde zelfstandige woongedeelte is gericht op zelfstandigheidstraining. Hier kunnen ze alvast proeven aan het (begeleid) zelfstandig wonen in de toekomst.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Wij zijn Roos en Roel, gezinsouders van Driestroomhuis Hoppípolla. De naam van ons huis komt uit het IJslands. Het betekent “springen in plassen”. Onze visie is: "Ik heb een veilig thuis voor het ontdekken van mijn wereld en toekomstdromen."

We gunnen ieder opgroeiend kind de basis van veiligheid en stabiliteit, ruimte tot ontdekken en ontwikkeling van talenten en een eigen identiteit. We staan samen 24/7 voor de kinderen klaar. Ze groeien niet alleen op in ons eigen gezin, ze delen ook onze familie en kennis-en vriendenkring.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.