Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Hoppipolla

Terug naar overzicht

Ons gezinshuis is een kleinschalige woonvorm met behandeling voor kinderen met of zonder een verstandelijke beperking, psychosociale gedragsstoornis, ontwikkelingsachterstand en eventuele andere bijkomende problematiek zoals een hechtingsstoornis of trauma.

Woning

Soort woning

Appartement

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Wij zijn zelfstandige zorgondernemers die onder franchise van Stichting Driestroom in Elst een Driestroomhuis voeren.
Deze samenwerking waarborgt de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van onze zorg voor de kinderen die bij ons wonen, door middel van interne en externe kwaliteitstoetsing volgens de normen van Iso 9001 en VGN.
De behandeling van de kinderen wordt gecoördineerd door een onafhankelijke gedragswetenschapper en een hoofdbehandelaar van Driestroom.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Wij staan met z’n tweeën 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar als (gezinshuis)ouder. De kinderen groeien niet alleen op in ons eigen gezin, ze delen ook onze familie en kennis- en vriendenkring.
Aangevuld door één stagiaire per stageperiode hebben wij een 24/7 beschikbaarheid voor alle kinderen. De kinderen hebben dag in dag uit met ons drieën te maken. Zij leren zo de eenduidige huisregels, en regels voor ieder kind op zich, snel kennen. De gezamenlijke regels zijn makkelijk te overzien voor iedereen en onderling vormt dat al snel voor een constante voorspelbaarheid. De dagstructuur, die bewust in bepaalde activiteiten is opgedeeld onder Roos en Roel, is een vaste constante en geeft de kinderen de nodige rust.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.