Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Live Your Dreams

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​Wij zijn Stefan en Joukje. We zijn beiden ruim 20 jaar werkzaam binnen de hulpverlening. Sinds 1 maart 2022 is onze droom verwezenlijkt, onze eigen zorgonderneming op een mooie plek in Loenen.

Woning

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Wij bieden 24-uurs kwaliteitszorg, (woon)begeleiding en coaching.

Wij kunnen deze kwaliteit bieden doordat er altijd minimaal één professional aanwezig is op onze woonlocatie. Met een professional bedoelen wij in dit geval een geschoolde medewerker met een hulpverlenersachtergrond en ruime ervaring binnen de hulpverlening. Elke bewoner maakt samen met ons en onze gedragsdeskundige zijn of haar eigen individuele ontwikkelplan. Met dit plan wordt er gericht gewerkt aan eigen ontwikkeling, doelen en dromen.

Wij bieden ook dagbesteding aan voor mensen met een zorgvraag. Daarnaast geven we paardencoaching aan onze bewoners, de deelnemers van de dagbesteding en aan mensen (volwassenen, jongeren, kinderen) van buitenaf.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Omschrijving

We vormen een samengesteld gezin met zes kinderen en bieden een veilige woon-, werk- en leefomgeving aan waar samen, verbinden, dromen en ontwikkelen centraal staan. Door kleinschalig te zijn en te blijven kunnen wij die verbondenheid met elkaar realiseren.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.